Hoe ziet ons traject eruit? Als eerste kennismaking kan je één van mijn blogs volgen. Wil je nog meer informatie dan koop je een podcast waarmee je thuis aan de slag kan. Als je echt vooruit wil dan kan je een traject van persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding volgen.

Geen paniek! We gaan geen kaarsen branden en geen geitewollensokkengedoe. Maar wel kennis en inzicht in jezelf en een concreet stappenplan.

Kernwaarden

We starten het traject vanuit jouw kernwaarden en jouw persoonlijke situatie. Deze zal ik respecteren en we zullen daarrond werken. Je kan rekenen op empathie maar niet op medelijden want hiermee ben je niet geholpen. Je krijgt heel wat theoretische informatie zodat je inzicht krijgt in je gedachten en emoties.

Wie zijn mijn klanten?

Je hebt het even moeilijk maar je bent een persoon met daadkracht. Je wil vooruit en je neemt hiervoor de nodige stappen. Je wil kennis vergaren om dingen, situaties en mensen beter te begrijpen. Maar bovenal wil je extra inzicht in jezelfVerandering vraagt tijd maar je blijft stap voor stap zetten.

Jouw welzijn blijft het centrale thema. We werken resultaat gericht maar jij neemt de beslissingen. Het is jouw leven en jij houdt de teugels in handen.