Je hebt een job maar regelmatig stel je jezelf de vraag “Wil/kan ik dit de rest van mijn leven doen?“.

Jouw job biedt jou weinig uitdagingen en je weet dat je meer kan dan wat je nu doet. Of dat je liever andere dingen zou doen.

Je voelt dat het tijd is voor verandering op professioneel vlak maar in je hoofd is het nog niet helemaal duidelijk.

De Vlaamse regering biedt werknemers de unieke kans om 1x om de 6 jaar loopbaanbegeleiding te volgen. Jouw persoonlijke financiële tussenkomst is € 80,00, de Vlaamse overheid betaalt het saldo. Je krijgt hiervoor 8 uur persoonlijke begeleiding en de kans om een jaar lang begeleiding te krijgen. Het recht op nazorg.

8 uur waarin we op zoek gaan naar jouw talenten en kwaliteiten, jouw dromen, de uitdagingen die je wil aangaan.

Het resultaat kan zijn dat je in je huidige job blijft maar dat je ze anders invult. Of dat je je huidige job houdt en een nevenactiviteit start. Of…. dat je je ontslag geeft en helemaal iets anders gaat doen.

Sowieso wordt het een boeiende reis naar jezelf en jouw professionele capaciteiten.

Als je de job van je leven gevonden hebt, dan voel je het met elke vezel van je lichaam. Dan vertrek je elke dag fluitend naar je werk. Dan begint elke dag met een…

 

Uniek in Vlaanderen!!! Loopbaanbegeleiding met honden

Ik heb een passie voor honden. Jij ook? Als je honden in jouw hart draagt, dan maken we een lange wandeling met honden, die van jou of die van mij.

Door in de natuur te bewegen, gaat er extra zuurstof naar jouw hersenen waardoor je helderder kan nadenken. Bovendien spiegelt een hond jouw gedachten en gedrag, wat kan leiden tot verrijkende inzichten.

Of wil je van honden jouw fulltime job maken? Dan ben jij bij mij aan het goede adres. Ik heb van mijn passie mijn job gemaakt.

Voor loopbaanbegeleiding werk ik samen met de VDAB en Wisl Loopbaancenter

 

 

Ik bied je een eerste intakegesprek van een half uur gratis aan zodat je kan beslissen of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Wat heb je te verliezen? Maak snel een afspraak.