Een Leading Lady is een vrouw die aan het roer staat van haar leven. Haar grootste doel is gelukkig worden/zijn. Het is pas als je zelf gelukkig bent dat je anderen kan gelukkig maken.

Vrouwen zijn de hoeksteen van de maatschappij. Wij combineren werk, gezin, familie, vrienden…. Onze empathie en emotionaliteit is onze troef. Vrouwen zorgen voor de goede relaties binnen en buiten het gezin.

Dikwijls leggen we de lat heel hoog voor onszelf. We stellen anderen altijd op de eerste plaats. We wandelen op een slap koord om alles te combineren.

Soms verliezen we onszelf even en weten we het allemaal niet meer. We moeten terug tot de kern van onszelf komen. Vrouwen hebben andere vrouwen nodig om hierover in alle vertrouwen te kunnen praten.

Bij Leading Ladies willen we vrouwen terug hun innerlijke kracht leren ontdekken. We willen vrouwen graag helpen om vol zelfvertrouwen het leven aan te gaan en hen zelf niet uit het oog te verliezen.

Alle negatieve gedachten over jezelf zijn gedachten die anderen in jouw hoofd geplant hebben. We gaan samen het onkruid wieden.

Het is de verantwoordelijkheid van vrouwen om hun dochters op te voeden tot jonge, assertieve vrouwen die gelukkig en vol zelfvertrouwen in het leven staan.

Het is de verantwoordelijkheid van vrouwen om hun zonen op te voeden tot jonge, gelukkige mannen die vrouwen respectvol behandelen.

En we kunnen dit enkel door zelf het voorbeeld te geven. Leading by example.

Het is moeilijk om altijd vol zelfvertrouwen te zijn. Voor die reden kan je elke week een podcast krijgen. Een podcast door vrouwen voor vrouwen om je dat duwtje in de rug te geven. Elke podcast duurt tussen 5 en 10 minuten. Het is volledig gratis.

Wil je graag de gratis podcast ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.