Je hebt alles om gelukkig te zijn, maar toch…. Toch ben je niet perfect gelukkig. Er ontbreekt iets in je leven. Of je zou graag iets anders willen…. maar wat…. en hoe? Je wil meer leren opkomen voor jezelf. Je hebt maar 1 leven en je wil er het beste uithalen.

Je hebt al boeken gelezen over dit thema, je bent al naar lezingen geweest. Maar uiteindelijk is er niks veranderd. Integendeel, je wordt er je hoe langer hoe meer van bewust dat er meer moet zijn dan er nu is. En dan spreken we niet over geld!

Maar je hebt dat extra duwtje in je rug nodig. Je hebt iemand nodig met wie je kan praten.  Je zoekt een klankbord voor je gedachten, twijfels, angsten,..

Dan is persoonlijke  coaching het ideale traject voor jou. Je volgt 6 sessies persoonlijke coaching gespreid over drie maanden. Dit betekent dat je om de 2 weken een gesprek hebt en tijd om na te denken en actie te ondernemen.

We gaan geen kaarsen branden of mediteren. We nemen je leven en je gedachten onder de loep. Je rugzak met negatieve emoties uit het verleden gooien we in een ravijn. De toekomst is het enige wat telt.

Samen leggen we dit traject af en ondertussen krijg je ook nog inzichten over toegepaste psychologie.